Sådan kan jeg hjælpe dig

Som psykoterapeut er jeg både optaget af individet og dets eksistentielle problemstillinger samt af helt lavpraktiske emner som at skabe sig en glad og udfordrende hverdag – ligesom jeg arbejder med fokus på relationerne, vores indvirken på hinanden og de udfordringer, der opstår i samarbejdet i forskellige grupperinger i vores liv.

Jeg tilbyder blandt andet:

Individuel terapi

Par​terapi

Terapi for på​rørende

Livs- og udviklingsgrupper

Supervision​

Profil

Som psykoterapeut holder jeg af hverdagen - og jeg arbejder med det, der skal til, for at du kan få en god hverdag. Nogen gange er det lavpraktiske udfordringer, andre gange eksistentielle problemstillinger, der er i fokus – og relationerne, de er altid i fokus. Vi lever alle i mange grupperinger, familiestrukturer og arbejdskonstellationer, og det er ofte i relationen, vi bliver udfordret og også dér, vi lærer og forstår os selv bedst.

Jeg er oprindeligt sanger og musiker, har sunget altid, og arbejdet meget med jazz, og min terapeutiske stil har fødderne plantet i jazzen. Det betyder, at jeg improviserer ift. metode, det inspirerer mig selv og gør terapierne levende. Jeg har uddannet mig indenfor adskillige metoder for netop at have denne frihed, og du vil altid kunne få et svar på, hvilken metode jeg benytter mig af i en konkret situation.

Som uddannet korleder og sangpædagog arbejder jeg med udgangspunkt i den stemme, vi alle har.

At arbejde med stemmen, synge, danse og skabe rytmer sammen, er sjovt og udfordrende på samme tid, og sætter alle i samme båd.

Igennem de sidste mere end 30 år har jeg været korleder. Jeg laver fællessang og kor alle de steder, jeg kan komme til det, for jeg oplever – og der er forskningsmæssigt belæg for at sige - at det giver utrolig god kontakt, idet det afstemmer nervesystemerne på den skønneste måde

Birgitte Sjødin

​Jeg er uddannet indenfor og har arbejdet med følgende retninger: Krop-Gestalt, Short Term, Kognitiv, Eksistentialistisk, Systemisk og Narrativ terapi.

Jeg er tidligere medlem af Etikudvalget i Dansk Psykoterapeutforening.

Det kan du læse mere om her.

2-nye-logoer

Om firmaet

Kunne du tænke dig at tale med en psykoterapeut om nogle af de udfordringer, som du støder på i dit liv og i din hverdag? Så kontakt mig på 28 11 81 75 eller gitte.sjoedin@gmail.com

Psykoterapeut

Kontaktoplysninger

Birgitte Sjødin

Behandlingscentret ved Søerne

Nørrebrogade 7, porten th, 1.tv

2200 Kbh.N

Telefon: 28 11 81 75

E-mail: gitte.sjoedin@gmail.com