Terapi for pårørende

Hjælper pårørende igennem sygdomme.

Som pårørende til en med langvarig/kronisk sygdom eller misbrug/dobbeltdiagnose, indgår du i et lille system med din pårørende. Måske I er flere personer i systemet, og måske er din syge pårørende ikke klar til at se på situationen og sig selv, mens du har virkelig meget behov for at tale om det.

Det er vigtigt at understrege, at det virker, at du bare går i gang selv, og oftest hjælper det også din syge pårørende, at du bliver klogere på, hvor du skal sætte en grænse og hvor du skal arbejde med. I vil opleve at ansvaret bliver fordelt på en ny måde, som begge parter vil profitere af.

Hvis du er tæt på en, der for eksempel er udfordret af langvarig sygdom, fysisk eller psykisk, eller som måske er i et misbrug, så er du udfordret på en måde, som kan udløse både tristhed og depression over tid. Det er der mange undersøgelse, der viser. I så fald kan terapi for pårørende være en god hjælp og støtte for dig.

Som psykoterapeut har jeg gennem mere end 20 år haft fokus på de pårørendes betydning i relationer med langvarig eller kronisk sygdom, misbrug og dobbeltdiagnoseproblematik. Uanset om du kommer her fra Hovedstadsområdet (Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg mm.) eller om du kommer længere væk fra, så kan jeg tilbyde dig hjælp og praktiske værktøjer til at passe på og også øge din energi, og sætte dine grænser klart, således at det hjælper både dig og din syge pårørende. Hvis du bor for langt væk til at komme i klinikken, kan vi arbejde over nettet på zoom eller andet. Det virker alligevel :-)

Hjælp dig selv – hos mig er du i fokus

​Du kan hjælpe dig selv ved bevidst at søge et rum, hvor du har mulighed for at sige alt det, som du ikke kan få sagt i din relation, og du kan undersøge situationen fordomsfrit og uden at skulle tage nogen hensyn.

Det giver kræfter til den situation, som du måske ikke kan ændre så meget på her og nu. Dette rum kan være terapi for pårørende hos mig.

Kontakt mig og hør mere om min terapi for pårørende

Hvis du kunne være interesseret i at være med i en lille pårørendegruppe, så giv mig endelig besked om det. Hvis du har nogle spørgsmål angående min terapi for pårørende, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig, så hører jeg også meget gerne fra dig.

Jeg har i løbet af årene haft særligt stort fokus på mit arbejde med pårørende til personer med livstruende sygdomme, misbrug samt misbrug og psykisk sygdom (også kaldet dobbeltdiagnoseproblematik).

Om firmaet

Kunne du tænke dig at tale med en psykoterapeut om nogle af de udfordringer, som du støder på i dit liv og i din hverdag? Så kontakt mig på 28 11 81 75 eller gitte.sjoedin@gmail.com

Psykoterapeut

Kontaktoplysninger

Birgitte Sjødin

Behandlingscentret ved Søerne

Nørrebrogade 7, porten th, 1.tv

2200 Kbh.N

Telefon: 28 11 81 75

E-mail: gitte.sjoedin@gmail.com