Terapi for pårørende i pårørendegruppe

Hjælper pårørende igennem sygdomme.

Hvis du er tæt på en, der for eksempel er udfordret af langvarig sygdom, fysisk eller psykisk, eller som måske er i et misbrug, så er du udfordret på en måde, som kan udløse både tristhed og depression over tid. Det er der mange undersøgelse, der viser. I så fald kan terapi for pårørende være en god hjælp og støtte for dig.

Som psykoterapeut tilbyder jeg pårørendeterapi i København, hvor jeg hjælper mange pårørende til både fysisk og psykisk sygdom samt andre udfordringer og problematikker fra Nørrebro, Østerbro og Frederiksberg samt fra resten af landet.

Hjælp dig selv – hos mig er du i fokus

Du kan hjælpe dig selv ved bevidst at søge et rum, hvor du har mulighed for at sige alt det, som du ikke kan få sagt i din relation, og du kan undersøge situationen fordomsfrit og uden at skulle tage nogen hensyn.

Det giver kræfter til den situation, som du måske ikke kan ændre så meget på her og nu. Dette rum kan være terapi for pårørende hos mig.

Kontakt mig og hør mere om min terapi for pårørende

Hvis du kunne være interesseret i at være med i en lille pårørendegruppe, så giv mig endelig besked om det. Hvis du har nogle spørgsmål angående min terapi for pårørende, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig, så hører jeg også meget gerne fra dig.

Jeg har i løbet af årene haft særligt stort fokus på mit arbejde med pårørende til personer med livstruende sygdomme, misbrug samt misbrug og psykisk sygdom (også kaldet dobbeltdiagnoseproblematik).

Om firmaet

Kunne du tænke dig at tale med en psykoterapeut om nogle af de udfordringer, som du støder på i dit liv og i din hverdag? Så er du kommet til det rette sted.

dpf_logolang_110

Kontaktoplysninger

Birgitte Sjødin

​Ole Suhrs Gade 21 kld. tv.

1354 København

Telefon: 28 11 81 75

E-mail: gitte.sjoedin@gmail.com