Individuel terapi

Hvorfor terapi, kunne man spørge?​

Du kan bruge terapi, når noget i din tilværelse - personligt eller professionelt - ikke er, som du ønsker, det skal være.  Noget kan du klare med hjælp fra familie og venner, men mere vedvarende ændringer i tanke og handling kan kræve hjælp fra en uddannet, som ingen part har i hverken dig eller udfordringen.

Terapi handler ofte om at rammen er blevet for lille. Gennem terapi kan man sætte sig selv sammen i en ny, fin mosaik, gerne – og ofte – i en lidt større ramme, fordi man faktisk er vokset ud af den gamle ramme.

​Det kan således både handle om dig selv og dine relationer – privat eller på dit job. Ofte handler det om stress, sorg, angst eller krise, arbejdsmæssigt eller måske har du og din partner brug for parterapi.

Det kan også handle om at være involveret som pårørende i svære situationer. ​Hvis man er tæt på én, der er udfordret af langvarig sygdom, fysisk eller psykisk, og måske også er i et misbrug, er man udfordret på en måde, der over tid kan udløse tristhed og depression hos den pårørende, hvis ikke man lærer at afgrænse sig og prioritere et frirum.​ Jeg hjælper også med terapi for pårørende.​​

Om firmaet

Kunne du tænke dig at tale med en psykoterapeut om nogle af de udfordringer, som du støder på i dit liv og i din hverdag? Så kontakt mig på 28 11 81 75 eller gitte.sjoedin@gmail.com

Psykoterapeut

Kontaktoplysninger

Birgitte Sjødin

Behandlingscentret ved Søerne

Nørrebrogade 7, porten th, 1.tv

2200 Kbh.N

Telefon: 28 11 81 75

E-mail: gitte.sjoedin@gmail.com