Individuel terapi

Hvorfor terapi, kunne man spørge?​

Du kan bruge terapi, når noget i din tilværelse - personligt eller professionelt - ikke er, som du ønsker, det skal være.

Noget kan du klare med hjælp fra familie og venner, men mere vedvarende ændringer i tanke og handling kan kræve hjælp fra en uddannet, som ingen part har i hverken dig eller udfordringen.

Terapi handler ofte om at rammen er blevet for lille. Gennem terapi kan man sætte sig selv sammen i en ny, fin mosaik, gerne – og ofte – i en lidt større ramme, fordi man faktisk er vokset ud af den gamle ramme.

Det kan således både handle om dig selv og dine relationer – privat eller på dit job. Ofte handler det om stress, sorg, angst eller krise, arbejdsmæssigt eller i parforholdet. 

Det kan også handle om at være involveret som pårørende i svære situationer. ​Hvis man er tæt på én, der er udfordret af langvarig sygdom, fysisk eller psykisk, og måske også er i et misbrug, er man udfordret på en måde, der over tid kan udløse tristhed og depression hos den pårørende, hvis ikke man lærer at afgrænse sig og prioritere et frirum.​

Har du spørgsmål eller skal vi tage en snak?

Så er du naturligvis altid velkommen til at skrive til mig, så vender jeg tilbage snarest.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt