Parterapi hos erfaren parterapeut

Er dit parforhold i krise?​

Ønsker du og din partner at bryde energikrævende mønstre, og ønsker I at udvikle jeres relation gennem opbygning af en ny, fælles mosaik? Så kan jeg hjælpe jer.

Jeg er psykoterapeut og parterapeut, og jeg tilbyder parterapi i København, hvor jeg blandt andet hjælper særligt mange par fra Nørrebro, Vesterbro, Frederiksberg, Østerbro og det øvrige København samt resten af landet.

Sådan kan I få glæde af parterapi som par og familie

Med de mange forskellige familiekonstellationer vi har i vores samfund, ser det ud til at være et godt fokus at give sig selv og hinanden noget ro og tid sammen med en uvildig – og gerne inden udfordringerne er vokset jer over hovedet. Det at høre hinandens perspektiv, uden at skulle sidde og fabrikere et modsvar samtidig, giver rigtigt meget godt til parforholdet og familielivet.

Jeg har praktiseret parterapi i mange år, og det er relevant både for jer, der ønsker at give jer selv, hinanden og parforholdet en saltvandsindsprøjtning, inden tingene går i hårknude, og for jer der har specifikke udfordringer, som for eksempel misbrugsproblemer eller alvorlig, langvarig sygdom, ind over – og for hvad der findes af variationer ind imellem.

Hvad koster parterapi?

Hvor meget parterapi koster, afhænger i høj grad af, hvor mange sessioner I har brug for, og om I hver især også har behov for individuel terapi.

Kontakt mig og book en tid i dag

Er dit parforhold i krise, eller ønsker du og din partner blot at udvikle jeres relation?

Kontakt mig i dag og book en tid – og giv dig selv og din partner halvanden times intens opmærksomhed.

Om firmaet

Kunne du tænke dig at tale med en psykoterapeut om nogle af de udfordringer, som du støder på i dit liv og i din hverdag? Så kontakt mig på 28 11 81 75 eller gitte.sjoedin@gmail.com

Psykoterapeut

Kontaktoplysninger

Birgitte Sjødin

Behandlingscentret ved Søerne

Nørrebrogade 7, porten th, 1.tv

2200 Kbh.N

Telefon: 28 11 81 75

E-mail: gitte.sjoedin@gmail.com