For pårørende

Mulighed for individuelle samtaler og for gruppe​.

Hos pårørende gemmer der sig en masse ressourcer, som ved forholdsvis enkle interventioner og med fokus på eksistentielle emner som skyld, skam, afmagt, ansvar, accept og tilgivelse, samt konkret træning i grænsesætning og klar kommunikation, kan bringes i spil til gavn for den enkelte og for relationen/hele familien.

Som psykoterapeut har gennem årerne haft meget fokus på arbejdet med pårørende til mennesker med misbrug, med livstruende sygdomme samt misbrug og psykisk sygdom (såkaldt dobbeltdiagnoseproblematik).


Der er evidens for - og det er også suppleret af egen erfaring - at det er af stor betydning for helbredet og modvirker depression og stresstilstande, hvis man som pårørende modtager hjælp i form af terapi.

Der er her både mulighed for individuelle samtaler og for gruppe - hvilket jeg har rigtig god erfaring med at facilitere.

Fordelen med grupper er den mulighed for inspiration og læring man kan få og give, ved at tale struktureret med andre i samme situation.

Kontakt mig for yderligere info om terapi for pårørende.

Om firmaet

Kunne du tænke dig at tale med en psykoterapeut om nogle af de udfordringer, som du støder på i dit liv og i din hverdag? Så kontakt mig på 28 11 81 75 eller gitte.sjoedin@gmail.com

Psykoterapeut

Kontaktoplysninger

Birgitte Sjødin

Behandlingscentret ved Søerne

Nørrebrogade 7, porten th, 1.tv

2200 Kbh.N

Telefon: 28 11 81 75

E-mail: gitte.sjoedin@gmail.com