Har du brug for støtte som pårørende?

Som pårørende til en psykisk syg person står du over for en krævende og følelsesmæssigt udfordrende situation. Den psykisk syge har ofte svært ved at tale om sine egne eller jeres fælles udfordringer, mens du måske føler et presserende behov for at dele dine oplevelser og bekymringer.

Med et dybdegående fokus på den pårørendes rolle i komplekse psykiske sundhedsforhold tilbyder jeg hjælp og praktiske værktøjer, der kan støtte dig i at passe på dig selv og forbedre din energi. I min praksis på Nørrebro tilbyder jeg terapi til pårørende til psykisk syge fra hele Hovedstadsområdet, herunder Østerbro og Frederiksberg. Jeg har også klienter fra Sjælland og Fyn via onlinesessioner over Zoom.

Få fokus på dig selv og dine grænser

Det er vigtigt at forstå, at du ikke behøver vente på, at den psykisk syge er klar til at tale. Du kan tage initiativ selv og opsøge terapi for at få klarhed over dine egne behov og grænser. Dette kan være en hjælp både for dig og den psykisk syge. Ved at blive klogere på, hvor du skal sætte dine grænser, og hvor du skal investere din energi, kan ansvaret omfordeles på en måde, der gavner jer begge.

I terapien vil vi blandt andet fokusere på:

  • ​Forebyggelse af udbrændthed
  • ​Forebyggelse af depression
  • ​Aflastning og fordeling af ansvar

Kontakt mig for en samtale om at være
​pårørende ​til en psykisk syg

Hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med terapi for pårørende til psykisk syge, eller hvis du ønsker at deltage i en pårørendegruppe, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon på 28 11 81 75 eller via mail gitte.sjoedin@gmail.com.

Om firmaet

Kunne du tænke dig at tale med en psykoterapeut om nogle af de udfordringer, som du støder på i dit liv og i din hverdag? Så kontakt mig på 28 11 81 75 eller gitte.sjoedin@gmail.com

Psykoterapeut

Kontaktoplysninger

Birgitte Sjødin

Behandlingscentret ved Søerne

Nørrebrogade 7, porten th, 1.tv

2200 Kbh.N

Også mulighed for terapi i Nordsjælland - ring eller skriv og hør nærmere.

Telefon: 28 11 81 75

E-mail: gitte.sjoedin@gmail.com